LAJME

Çfarë është Premama Duo dhe për kë është?

Premama Duo është shtesë ushqimi për të gjithë Ju që planifikoni të ngelni shtatzënë, që jeni shtatzënë si dhe Ju që keni mbaruar rrugëtimin e shtatzënësisë dhe po kënaqeni me çastet e bukura me anëtarin e ri të familjes.

Lexo më shumë >

Pse DHA-ja është kaq e rëndësishme gjatë shtatzënësisë dhe gjidhënies?

Acidi dokosaheksaenoik (DHA) është acid yndyror omega 3 që është thelbësisht i nevojshëm për trupin tonë. Ai është njësi ndërtuese e membranës qelizore dhe luan shumë role në funksionin normal të organizmit të njeriut.

Lexo më shumë >

A e dini se marrja e shtesës së ushqimit është njëlloj e rëndësishme si gjatë shtatzënësisë ashtu edhe gjatë gjidhënies?

Përmbajtja e qumështit të nënës ndryshon varësisht nga ushqimi i saj, dhe kjo shihet më së miri te përmbajtja e vitaminave.

Lexo më shumë >