Добре дојдовте во календарот за бременост на ПреМама Дуо!

Календарот за бременост на ПреМама Дуо Ви помага да откриете до каде сте со бременоста и Ви обезбедува информации за промените што му се случуваат на Вашето тело, како и за развојот на бебето во секоја фаза од бременоста.

Календар за бременост