ПреМама Дуо

Пред зачнување, во тек на бременост и во тек на доење

Премама ДУО

Пред зачнување, во тек на бременост и во тек на доење
11 витамини
10 минерали
Со DHA
30 таблети
30 капсули

Новости

17.07.2020

Што е Премама Дуо и за кого е наменет?

Премама Дуо е додаток во исхраната наменет за сите Вас кои планирате бременост, кои сте бремени и за Вас кои веќе го завршивте патувањето низ бременоста и уживате во прекрасните моменти поминати со новиот член на Вашето семејство.Види повеќе
15.07.2020

Зошто DHA е толку значајна во текот на бременоста и на доењето?

Докосахексаеноичната киселина (DHA) е омега 3 масна киселина, есенцијално потребна за здравјето на нашето тело. Таа претставува градбена единица на клеточните мембрани и има многубројни улоги во нормалното функционирање на човечкиот организам.Види повеќе
13.07.2020

Дали знаете дека примената на додаток во исхраната е подеднакво значајна при доењето како и при бременоста?

„Употреба на додатоци во исхраната кај жените: моментален статус и идни насоки“Види повеќе
 
 

Калкулатор за Овулација

* Под поимот менструален циклус се подразбира времетраењето помеѓу почетокот на два менструални периода (пр. 29, 30, 31 ден)

Советувајте се со гинеколог

Календар за бременост